Jack Russel de vanzare in Cluj Napoca

Catei Jack Russel Terrier de vanzare in Cluj Napoca. Vindem catei din rasa Jack Russel Terrier vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate, proveniti din parinti de calitate. Optional putem oferi si catei cu pedigree. Preturile afisate mai jos sunt preluarea cateiilor din Cluj Napoca. Jack Russel Terrier-cluj
Pret mascul : 220 euro
Pret femala : 220 euro

Despre rasa Jack Russel

Rasa Parson Russell Terrier a aparut prima oara in sudul Angliei la jumatatea secolului trecut, acesti caini fiind folositi la vanatoare de vulpi. Vanatoarea de vulpi a fost un sport nobil, practicat cu pasiune in Anglia, ceea ce explica nevoia aparitiei unei rase canine special dedicatte acestei activitati. Englezul John Russell, pastor anglican (reverend) nascut in 1795, a primit parohia Swimbridge, din comitatul Devon. In paralel cu activitatile depuse de angajamentul fata de Biserica, pastorul era un talentat calaret si mare amator de vanatoare. Inca din adolescenta, pastorul fusese pasionat de Terrieri, pe care apoi a inceput sa-i creasca si sa-i selectioneze dupa propriile lui criterii, axate in special pe aptitudinile de vanatoare. El a fost cel care au fondat, in 1873, Kennel Clubul Englez. Pentru ca liniile lui de vanatoare erau excelente la lucru, tipul respectiv s-a raspandit intre pasionati si a inceput sa fie numit Terrierii Pastorului Jack Russell, adica Parson Jack Rusell Terrier.
Talie: mica
Inaltime: 25-38 cm
Greutate: 6-8 kg
Durata medie de viata: 15 ani

Alte informatii utile

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Jack Russel Terrier si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Jack Russel Terrier cluj, Jack Russel Terrier de vanzare cluj, catei rasa Jack Russel Terrier, caini Jack Russel Terrier Cluj

Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Jack Russel Terrier


Catei Cluj

plata